Melik Derin: Taraftara 3 puan hediye etmek istiyoruz
20 Nisan 2024 00:18

Son haftaların en formda ismi Melik Derin: Taraftara 3 puan hediye etmek istiyoruz

Belediye Derincespor’un form patlaması yaşayan kanat forveti Melik Derin, Soma maçı öncesi sorularımızı yanıtladı. “Bu zamanda kimse kimseye maç falan bırakmaz. Böyle bir düşüncemiz de olamaz. Biz işimize bakacağız” dedi.

 

KAZANILMIŞ 1 PUAN OLARAK BAKIYORUZ

Iğdır karşısındaki beraberliği yorumlayarak sözlerine başlayan Melik şu düşüncelere yer verdi: Her maça olduğu gibi Iğdır maçına kazanmak için çıktık. Neticesinde düşme hattında bir an önce kurtulmamız gerekiyordu. Maça iyi başladık, 2’yi de bulduk. Skoru korumak için biraz çekildik. Maçı 2-2 bitirdik. Ben bu maça kazanılmış 1 puan olarak bakıyorum.  34 puanımız var. İç sahada Soma ile oynayacağız. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

 

DİRENÇ GÖSTERECEKLERDİR

Deplasmanda 2-0 yakalamamıza rağmen maçı 1 puanda bitirmenin pişmanlığını yaşadık açıkçası. Soma maçında aynı hataları yapmak istemiyoruz. Kimse kimseye maç bırakmaz. Böyle bir düşüncemiz da asla olmaz. Biz işimize bakacağız. Soma da diğer takımlar gibi bize direnç gösterecektir. Biz çalışmalarımızı aksatmadan yapıyoruz. İç saha avantajımızı değerlendirip taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz.

 

KAYIP YAŞAMAYACAĞIZ

Futbolcu olarak eksiklerim vardı tabii ki. Sezon başında bekleneni çok veremiyordum. Ancak şükürler olsun ki şu an iyi durumdayım. Takım arkadaşlarım da sağ olsunlar desteklerini esirgemedi. Bu süreci sezon sonuna kadar sürdürürüm inşallah. Takım olarak düşme gibi bir endişe ve düşüncemiz ancak sezon sonundaki olumsuz bir durumda bu durum sizin kariyerinize de yansır. Takımda keyifler yerinde, her şey güzel gidiyor. Bu moralle Soma maçında inanıyorum ki kayıp yaşamayacağız.

Güncelleme: 20 Nisan 2024 00:24
BENZER HABERLER
X